+385 (0) 98 370 143 opg.grabovac@gmail.com

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Grabovac osnovano je s glavnom zadaćom oživljavanja sela Grabovci, koje je iseljeno početkom 90-ih godina prošlog stoljeća. Selo je ostalo pusto, ali zahvaljujući nekolicini nostalgičnih ljudi, kuće su se počele obnavljati i selo je otrgnuto zaboravu.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Grabovac se nalazi u Prološcu Gornjem,u blizini grada Imotskog. Izletište je udaljeno 8km od Modrog jezera i 6km od Crvenog jezera i u potpunosti se uklapa u turističku ponudu Turističke zajednice grada Imotskog.

Obitelj Grabovac svojima gostima želi dočarati nekadašnji izvorni način života ovog kraja s posebnim naglaskom na izletničku destinaciju i gastronomsku ponudu koja uključuje rakiju, bijela i crna vina, uštipke, pršut, pancetu, mladi sir, pivca lešo s purom, pivca na ražnju, razne peke, janjetinu i kozletinu sa ražnja te tradicionalne kolače iz ovog kraja.

U ponudi imamo 9 kuća te možemo ugostiti 38 osoba.

Cijelo izletište je na raspolaganju gostima. Nudimo jahanje, vožnju bicikla, boćanje i mnoge druge aktivnosti u kojima će te bez sumnje uživati.